Wens voor Josué

Eindelijk! De voorbije Corona maanden waren stil voor ons…veel te stil…maar stilletjesaan kunnen we weer wensjes vervullen…op afstand weliswaar…maar de smile van de kids blijft even mooi om naar te kijken!

Dinsdag mochten we de wens vervullen van Josué. Deze 12-jarige knapperd verblijft al maandenlang in UZ Gent en hij had echt wel nood aan een opkikker.

Josué is grote fan van de Rode Duivels (wie niet 😉 ) en hij droomde dan ook van een Rode Duivels feestje met allerlei decoratie van hen, een heleboel snoep, en heerlijke frisdrank…allemaal dingen die hij de afgelopen maanden moest missen.

We gingen meteen aan de slag en kochten de nodige decoratie.

Voor de snoeptaart gingen we te rade bij Lieve Nuyens van Bondoline te Ekeren…zij heeft een te gek snoepwinkeltje met allerlei extra’s…zij zou ons vast kunnen helpen!

En dat deed ze, ze sprak al haar contacten aan die haar allemaal wat leuks van de Rode Duivels kwamen brengen, en samen met die spullen, en haar geweldige snoep maakte ze een waar KUNSTWERK voor Josué…

Voor snoepcreaties groot of klein, moeten jullie bij Lieve Nuyens van Bondoline zijn!

Toen we dit gingen afgeven aan de verpleging van UZ Gent (omwille van de Corona mogen wij het ziekenhuis niet zomaar betreden), waren ook zij enorm onder de indruk van dit pracht exemplaar.

Ze namen alles mee, toverden de kamer van Josué tot een heuse “Rode Duivels kamer” en genoten van het zien van zijn gezicht bij het onthullen van de snoeptaart…

Josué was sprakeloos en aangedaan, maar heeft zo ontzettend genoten van zijn feestje, van zijn opkikker. Hij heeft er nieuwe energie van gekregen en kan er weer volop tegenaan!