We need .

Together we bring smiles

Bring a Smile acties

Elk jaar organiseert Bring a Smile verschillende BAS -dagen in ziekenhuizen of instellingen voor kinderen. Naast deze dagen staan wij ook regelmatig op marktjes om onze leuke spullen te verkopen, organiseren wij leuke BAS party’s en nog zoveel mee. Dit allemaal omdat wij vinden dat elk kind een lach verdient. 

Om aan één van onze evenementen deel te nemen kan je een kijkje nemen op onze Facebook pagina. Kan je niet wachten om ons te steunen? Bekijk zeker onze webshop of nog leuker: ook jij kan een actie opstarten voor ons!

Heb jij een leuk en origineel idee waarmee je Bring a Smile graag wilt helpen? Denk maar aan een sponsortocht, koekjes bakken, spulletjes maken voor onze webshop, … ? Neem zeker contact met ons op en wij helpen jou graag verder om dit idee nog beter te maken en te promoten. 

Ons op een andere manier helpen?

Je kan ons ook steunen door een gift, sponsoring of online te shoppen.​

Help ons een lach
te toveren

Elk jaar organiseert Bring a Smile dagen, een onvergetelijke dag voor een ziek kindje. Om dit alles te kunnen waarmaken kan u een steentje bijdragen door ons te steunen!

Door online te shoppen op jouw favoriete webshops

Via Trooper.be kan je online shoppen bij bijvoorbeeld bol.com, coolblue, Zeb, … én tegelijkertijd een goed doel naar keuze steunen. Dit zonder dat het jou meer zal kosten. 

Goodgift steuntje

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.