Samen staan we .

Together we bring smiles

De gezichten achter Bring a Smile

Sophie Van Den Bergh

Sophie heeft het boek “Alleen haar zusje kan haar redden” geschreven over haar dochter Juliette die op 2,5 maand ziek werd.

Sophie richtte samen met Kim de vzw op uit dankbaarheid voor de genezing van Juliette. Met haar opgedane ervaring in het ziekenhuis hoopt ze andere te kunnen helpen omdat zij ook ooit zo geholpen is moeten worden.

Liefde is het enige wat meer wordt, eens je het deelt.

Sophie neemt samen met Kim de belangrijke beslissingen over de koers van BAS maar is ook actief in het werkterrein. Je ziet ze van links naar rechts rijden om zoveel mogelijk smiles te toveren. Eens ze achter haar computer zit, houdt ze het budget nauwlettend in het oog.

Kim Van Oncen

Kim is zaakvoerder van een AD Delhaize en is actrice . Ze werd in juli 2015 de trotse mama van een zoontje Jack, in december 2017 van een doodgeboren dochtertje Pippa en in augustus 2019 van een tweede dochter Stella en is verzot op kinderen.

Kim richtte de vzw samen met Sophie op in 2011 omdat ze vindt dat ze vooral haar steentje bijdragen aan de maatschappij en iets terug wil doen voor anderen die het minder hebben dan zij zelf.

Je zal haar vaak achter de schermen en achter haar computer terugvinden wanneer ze bezig is voor BAS. Ze zorgt namelijk vooral voor de PR, communicatie, marketing en de online media.

Samen met Sophie neemt ze verder belangrijke beslissingen over de koers die Bring a Smile vaart.

Lesley Denys

Lesley is trotse mama van een zoon Robbe die je misschien al wel bezig hebt gezien in verschillende musicals zoals Scrooge, Annie,…..

In 2013 kwam Lesley als vrijwilligster helpen maar zij is ondertussen uitgegroeid tot onze vast waarde.

Zij is de dame die alle individuele kinderen, die het dubbel en dik verdienen, een onvergetelijke dag kan bezorgen. Ze denkt bovendien aan elk detail en is dus een wandelende to-do lijst.

Ze is ook onze logistieke kracht door van hot naar her te rijden en door overal de beste deals te vinden. Onder het motto ” Ze verkoopt nog zand aan Egyptenaren” kan Lesley de beste onderhandelingen voeren over zachte prijsjes of sponsoring voor onze kids.

Ze is het contact tussen de CKG’s, de ziekenhuizen en Bring a Smile. Kortom een gouden hart die Lesley en onmisbaar voor de VZW.

Els Van Wesenbeeck

Els is mama van 2 schitterende dochters Elissa en Elodie. Ze woont samen met haar man en dochters in Kapellen waar ze ook haar eigen zaak heeft.

Elsani Make it personal werd gestart in 2015 vanuit haar passie om dingen te personaliseren, en zo leuke spullen te creëren die je niet overal vindt.

Ze is ook van mening dat als je anderen kan helpen, je dat ook moet doen.

Bring a Smile en Elsani werkten in het verleden al meermaals samen en het klikte zo goed dat Els in 2020 besloot om volop mee voor Bring a Smile te gaan.

Vol enthousiasme en met een enorme drive zet ze zich in om mee leuke acties te bedenken en uit te werken voor onze fondsenwerving.

Met deze creatieve spring in ‘t veld hebben we er een geweldige collega bij.

Ann Van Doorslaer

Ann is de mama van 2 fantastische volwassen zonen. Ze woont samen met haar echtgenoot in Hoevenen en is het creatieve brein achter Stippeltje, haar eigen webshop en winkeltje dat zij in 2014 opstartte en waarmee ze van haar hobby haar beroep maakte.

Bij Stippeltje staat ook alles in het teken van het kind en creëert Ann mooie dingen om elk kind blij te maken en een glimlach te geven.

Ondertussen is Ann mee een vaste waarde geworden in onze creatieve processen.
Ze maakt eigenhandig heel wat moois voor Bring a Smile en staat met een grote glimlach mee achter de tafel om alles te verkopen.
Voorts gaat ze graag mee naar de ziekenhuizen om daar mee smiles te brengen.

Martine Van der Meulen

Martine is de goedlachse mama van Vinz en Noa-Marthe.

Samen met hun labradoodle Loewie wonen ze in Ekeren.

Ze werkt al jaren in het onderwijs en heeft dus vanzelfsprekend een groot hart voor kinderen.

Martine wou graag meer betekenen voor kinderen en voelt dat ze hiervoor bij Bring a Smile op de juiste plaats is.

Als creatieve, flexibele vrouw die graag een uitdaging aangaat en risico’s niet uit de weg gaat zien wij haar volledig bij ons passen.

Bij Bring a Smile vzw zal ze zich vooral inzetten bij de fondsenwerving en het verder ontplooien van onze herkenbaarheid.

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en we ontvangen Martine dan ook met een grote smile in ons team.

Together we bring smiles

Omdat ieder kind een lach verdient