Samen staan we .

Together we can bring some smiles

De gezichten achter Bring a Smile

Sophie Van Den Bergh

Sophie heeft het boek “Alleen haar zusje kan haar redden” geschreven over haar dochter Juliette die op 2,5 maand ziek werd. Sophie richtte samen met Kim de vzw op uit dankbaarheid voor de genezing van Juliette. Met haar opgedane ervaring in het ziekenhuis hoopt ze andere te kunnen helpen omdat zij ook ooit zo geholpen is moeten worden. Liefde is het enige wat meer wordt, eens je het deelt. Sophie neemt samen met Kim de belangrijke beslissingen over de koers van BAS maar is ook actief in het werkterrein. Je ziet ze van links naar rechts rijden om zoveel mogelijk smiles te toveren. Eens ze achter haar computer zit, houdt ze het budget nauwlettend in het oog.

Kim Van Oncen

Kim is zaakvoerder van een AD Delhaize en is actrice . Ze werd in juli 2015 de trotse mama van een zoontje Jack, in december 2017 van een doodgeboren dochtertje Pippa en in augustus 2019 van een tweede dochter Stella en is verzot op kinderen. Kim richtte de vzw samen met Sophie op in 2011 omdat ze vindt dat ze vooral haar steentje bijdragen aan de maatschappij en iets terug wil doen voor anderen die het minder hebben dan zij zelf. Je zal haar vaak achter de schermen en achter haar computer terugvinden wanneer ze bezig is voor BAS. Ze zorgt namelijk vooral voor de PR, communicatie, marketing en de online media. Het onderhoud van de website, Facebook pagina en het Youtube kanaal zijn dan ook voor haar rekening. Samen met Sophie neemt ze verder belangrijke beslissingen over de koers die Bring a Smile vaart.

Lesley Denys

Lesley is trotse mama van een zoon Robbe die je misschien al wel bezig hebt gezien in verschillende musicals zoals Scrooge, Annie,….. In 2013 kwam Lesley als vrijwilligster helpen maar zij is ondertussen uitgegroeid tot onze vast waarde. Zij is de dame die alle individuele kinderen, die het dubbel en dik verdienen, een onvergetelijke dag kan bezorgen. Ze denkt bovendien aan elk detail en is dus een wandelende to-do lijst. Ze is ook onze logistieke kracht door van hot naar her te rijden en door overal de beste deals te vinden. Onder het motto ” Ze verkoopt nog zand aan Egyptenaren” kan Lesley de beste onderhandelingen voeren over zachte prijsjes of sponsoring voor onze kids. Ze is het contact tussen de CKG’s en Bring a Smile. Kortom een gouden hart die Lesley en onmisbaar voor de VZW.

Els Van Wesenbeeck

Els is mama van 2 schitterende dochters Elissa en Elodie. Ze woont samen met haar man en dochters in Kapellen waar ze ook haar eigen zaak heeft. Elsani Make it personal werd gestart in 2015 vanuit haar passie om dingen te personaliseren, en zo leuke spullen te creëren die je niet overal vindt. Ze is ook van mening dat als je anderen kan helpen, je dat ook moet doen. Bring a Smile en Elsani werkten in het verleden al meermaals samen en het klikte zo goed dat Els in 2020 besloot om volop mee voor Bring a Smile te gaan. Vol enthousiasme en met een enorme drive zet ze zich in om mee leuke acties te bedenken en uit te werken voor onze fondsenwerving. Met deze creatieve spring in ‘t veld hebben we er een geweldige collega bij.

Onze Ambassadrices

Onze ambassadrices zijn POWER vrouwen die Bring a Smile al enige tijd mee POWER geven. Wie zijn ze? Wat doen ze? En waarom zijn ze BAS ambassadrice?

Elke Van den Plas

Elke Van den Plas is POWER mama van 2 schatten van kinderen en POWER vrouw van Jimmy Van den Panhuysen.

Samen runnen ze Le Cuisine J. te Hoevenen en toveren ze de heerlijkste originele gerechten op tafel, steeds geserveerd met een brede glimlach.

Elke en haar zaak werken al jaren samen met Bring a Smile.

Zij en Jimmy hebben al meermaals de handen uit de mouwen gestoken tijdens verschillende events van BAS.

Na al die jaren willen wij deze fijne samenwerking graag officieel maken en benoemen we met veel liefde Elke tot onze ambassadrice en wordt Bring a Smile vanaf nu ook POWERED by Le Cuisine J.

Waarom Elke graag ambassadrice wou zijn?

Het is zalig om kinderen even hun zorgen te doen vergeten.

 

Ann Van Doorslaer

Ann is de mama van 2 fantastische volwassen zonen. Ze woont samen met haar echtgenoot in Hoevenen en is het creatieve brein achter Stippeltje, haar eigen webshop en winkeltje dat zij in 2014 opstartte en waarmee ze van haar hobby haar beroep maakte.

Bij Stippeltje staat ook alles in het teken van het kind en creëert Ann mooie dingen om elk kind blij te maken en een glimlach te geven.

Ze staat altijd klaar om te helpen bij Bring a Smile en toen we haar onze droom vertelden over het maken van vlindertjes voor onze wenskinderen, kon ze niet enthousiaster reageren.

Zij maakt vanaf 2022 met veel liefde mooie vlinderknuffels voor al onze wenskindjes en sterrenkindjes.

Together we can bring some smiles

Omdat ieder kind een lach verdient