Wat doen we?

Bring a Smile organiseert meerdere keren per jaar een Bring a Smile (BAS)-dag in ziekenhuizen of instellingen voor kinderen.

Hierbij brengen BV’s speelgoed/dvd’s/dvd-spelers/boeken/gezelschapsspelen/ games… naar de vechters om hen een brede smile op het gezicht te toveren. Ze voelen zich op die manier even uniek en krijgen zo een boost om verder de strijd aan te gaan. We zorgen ook voor een algemene spullen voor de afdelingen die door een tekort aan budget er vaak overschieten.

We ondersteunen verder ook tehuizen door hen wensenlijsten te vragen waardoor ze ondanks hun budgettaire tekorten toch hun dromen kunnen vervullen. We kopen dan algemene dingen waar dringend behoefte aan is. Als we budget hebben bezorgen we deze kinderen ook de uitstap van hun leven door hen met een bus naar de Rode Duivels, Plopsa, ... te sturen.

Waar kan, proberen we ook kleine medische kosten die niet terugbetaald worden en die niet gedragen kunnen worden door de ouders, terug te betalen. Er zijn ook individuele gevallen die een echte VIP behandeling krijgen. Ze worden omdat ze het extra verdienen verwend door ons dromenteam.

Steun Bring A Smile

Omdat zieke kinderen ook een lach verdienen.

Stel je voor, een kind dat niets liever wil dan gezond zijn en door uw steun toveren wij een lach op het gezicht. Wat kan er nog mooier zijn!