Together we can bring some .

Onze sponsors

Cera

Wie is CERA?

“Met 400.000 enthousiaste vennoten zijn we de strafste en warmste coöperatie van het land. Samen geraken we verder, beleven we meer en investeren we beter: in initiatieven die (het) goed doen en mensen verbinden, in projecten die opbrengen voor ons allemaal.

Samen hebben we ’t goed voor elkaar.”

En samen met Bring a Smile brengt CERA hiermee heel veel glimlachjes op de kindergezichten!

Euromex

Euromex is een gespecialiseerde rechtsbijstandsverzekeraar.
Samen met onze partner, de makelaar, beschermen wij je tegen juridische conflicten dankzij onze oplossingen rechtsbijstand. 

Euromex is meer dan een aanbieder van verzekeringspolissen. In alles wat we doen, willen wij je helpen en bijstaan om in onze complexe wereld te overleven.

Wij komen op voor je recht als je bij ons verzekerd bent. Ook vind je bij ons tips en informatie om juridische problemen te voorkomen. 

Zo kun je je bij ons veilig voelen, ook als je geen polis hebt. Wij zorgen voor een Veilige Wereld.

Ensys

Sinds 2012 proberen we de samenleving te overtuigen van een groene en duurzame toekomst. Dat doen we door niet enkel zonnepanelen, maar ook laadpalen, thuisbatterijen en airco’s & warmtepompen aan te bieden.

Dankzij een enthousiast team van ongeveer 20 medewerkers, blijft Ensys zich ontwikkelen in de meest kwalitatieve producten en meest uitmuntende service.

HCI

HCI is specialist op het gebied van industrieel reinigingen. Onze activiteiten zijn gericht op industriële reiniging, afval en catalyst. HCI beschikt over een modern en uitgebreid wagenpark, uitgerust met de hedendaagse veiligheidsvoorzieningen. Voorzien van – in eigen huis ontwikkelde – specialistische apparatuur leveren onze vakbekwame medewerkers kwalitatief hoogstaand werk.. Wij hechten bijzonder veel waarde aan de veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers. En aan het voorkomen van schade aan mensen, installaties, machines en milieu. Diverse gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland vertrouwen al jarenlang op de kennis en kunde van HCI.
Met de deskundige dienstverlening van HCI blijft u de toekomst een stapje voor.

“Door continue aandacht voor de ontwikkeling en welzijn van onze medewerkers biedt HCI een solide basis voor zowel klant als werknemers.”

Jan Lathouwers Algemeen Tandarts

Uw mond is belangrijk.

Kwaliteit en patiëntenzorg staan centraal in deze praktijk.

We luisteren naar de vragen en problemen van iedere patiënt en beantwoorden deze met een individuele behandeling op maat.

Wij vinden duidelijke communicatie en transparantie omtrent de kostprijs uiterst belangrijk. De RIZIV-nomenclatuur is echter op veel gebieden ontoereikend. Zelfs voor heel wat courante behandelingen is geen terugbetaling voorzien.

Naast jaarlijkse controles kan u bij ons ook terecht voor persoonlijk advies.

Reclam BVBA

EEN PROFESSIONELE UITSTRALING VOOR UW BEDRIJF?

Reclam maakt van uw bedrijf een ware blikvanger. Wij bieden een variatie aan van visuele oplossingen voor uw bedrijf. Eén adres voor al je beletteringen en printwerk.

Wij richten ons op kwaliteit, service, betrouwbaarheid en stellen een hoge prioriteit aan de relatie met onze klanten.

Wij hebben de afgelopen 10 jaar grote en bekende bedrijven in een nieuw jasje gestoken, maar ook de kleine ondernemers hebben onze kwaliteit en klantvriendelijkheid al mogen ervaren.

Together we can bring some smiles

Omdat ieder kind een lach verdient