Gumption faciliteert Bring a Smile

Kontich, 27 april 2016. – Met Bring a Smile huist er vanaf eind april ook een vzw op de campus van incubator Gumption. Die gaat de liefdadigheidsorganisatie van Sophie Van den Bergh en Kim Van Oncen met raad en daad bijstaan. 

Bring a Smile
Bring a Smile bezorgt ernstig zieke kinderen en hun ouders een onvergetelijk moment. Dat kan op vele manieren: door een droomuitstap te organiseren, bijvoorbeeld, of door een onverwacht bezoekje van een BV met een leuk geschenk. Bring a Smile helpt zorginstellingen wensen te realiseren waarvoor zij geen budget hebben. Soms steunt het de ouders financieel bij kleine niet-terugbetaalde medische kosten.

Structureel maatschappelijk engagement
“Via een van onze bedrijven kwam de groep einde 2015 in contact met Bring a Smile”, zegt Bart Embrechts van Gumption. “Na een aangrijpende getuigenis beslisten onze bedrijfsleiders unaniem om de organisatie te steunen. Verschillende Gumption-bedrijven werken in 2016 samen met Bring a Smile projecten uit. Daarmee geven wij ons maatschappelijk engagement een structurele plek in de organisatie.”

Mountainconnect van 7 tot 11 september
Een van de initiatieven is Mountainconnect van 7 tot 11 september. Samen met enkele tientallen klanten en relaties fietst de Gumption-groep drie dagen lang door de Alpen en de Dolomieten. Met 100 kilometer per dag gaat het van Gaschurn in Oostenrijk naar Prato en de Stelvio. Met als inzet: extra armslag voor Bring a Smile. Inschrijven voor het fietsevenement kan op www.mountainconnect.be.