Wauw wat een actie van Stippeltje!!!

Begin maart stonden al onze levens plots op z’n kop…Corona kwam onze levens binnen en zorgde voor een heuse lockdown in ons land…nooit eerder gezien.

We moesten zoveel mogelijk binnen blijven, van thuis uit werken, kinderen mochten niet meer naar school…alles leek plots stil te staan… Alles behalve de zorg, zij werkten overuren om al die Corona patiĆ«nten weer beter te maken.

Reeds in het begin was er een tekort aan mondmaskers en ander medisch materiaal. Heel veel mensen begonnen als een gek te naaien en zelf mondmaskers te maken om de mensen in de zorg te steunen, zo ook Ann Van Doorslaer van Stippeltje. Met haar prachtige stoffencollectie maakte ze in no time geweldige creaties voor de zorgverleners.

Na enkele maanden besloot ze zich ook toe te leggen op de verkoop van mondmaskers voor particulieren…maar niet zomaar, nee, ze besloot per verkocht mondmasker 1 euro aan Bring a Smile te schenken!

Waar de lockdown ervoor zorgde dat alle evenementen die voor onze vzw georganiseerd waren plots weggevaagd werden, en dus ook onze vzw plots zonder inkomen zat net zoals bij vele andere vzw’s, was er 1 prachtdame die dacht…ik doe het wel zonder evenement! Ik ga Bring a Smile steunen op mijn manier! En dat deed ze, en hoe!

Maar liefst 725!!!!! mondmaskers werden er verkocht aan particulieren! Onnodig te zeggen dat Ann zich dus niet verveeld heeft de afgelopen maanden šŸ˜‰

Deze prachtige actie bracht dus ook 725 euro op voor Bring a Smile! En dat verdient een bloemetje dachten wij! Dus schonk AD Delhaize uit Putte/Kapellen ons een prachtboeket dat wij met de glimlach bij Ann gingen afleveren.

Wil dit nu zeggen dat Ann geen mondmaskers meer maakt? Tuurlijk niet! Neem zeker eens een kijkje op www.stippeltje.be en kijk maar eens welke leuke stofjes je daar vindt om mondmaskers te laten maken, of een leuk kleedje, of een leuke t-shirt of….nog zoveel meer!

Bedankt lieve Ann voor je inzet en je prachtige mondmaskers!!!!