Warmste gevoel

De acties die deze maand tvv van ons waren waren niet te tellen en ze hebben stuk voor stuk allemaal ons hartje warm gemaakt en zorgen dat we smiles kunnen toveren. We zetten er nog even een paar op een rijtje:

Samen met de prinsessen van Magical Moments weer heel wat smiles getoverd op de snoetjes van de kanjers in het UZA. Alle kids kregen een cadeautje dat JULLIE ons schonken op de fuif. En ze kregen ook allemaal een aapje met een gekke foto van de koper en een super lieve boodschap erop geschreven…de overschot van de topactie van Grand Bazar in Antwerpen.

 

We deelden jullie pakjes ook uit in enkele kindertehuizen…Dennenhuis, Good Engels en De Kleine Vos werden bedolven onder de pakjes! Ook UZA werd vorige week ook nog verrast met een heleboel leuke knuffels die ons geschonken werden door Elite Prtion Pack Belgium. We leverden hen ook heel wat lekkere wafeltjes, die we aankochten op de benefiet van Elise, een kleine meid die dringend hoorimplantaten nodig heeft. Zo steunen we een ziek kindje, en delen we die steun uit aan andere zieke kindjes…heerlijk toch ♡

Bij CKG De Link hadden ze dringend nood aan schoenen, babykledij, en decoratie materiaal…ze waren heel blij met de hulp van Bring a Smile. Graag willen we nog eens extra Schoenen Torfs bedanken voor hun gulle bijdrage!

En dan was er nog de soep actie van Hello soep waar we 304€ van mochten ontvangen.

JA ER IS NOG WARMTE!!!