MERCI SOFIE KROESE! MERCI ELS ELSANI MAKE IT PERSONAL!

Hoog tijd voor nen dikke merci te zeggen! Hoog tijd om 2 Bring a Smile helpers efkes in de bloemetjes te zetten!

2 weken geleden lanceerden we onze eigenste Bring a Smile mini handgellekes. Bij aankoop van 2 mondmaskers kreeg je een mini handgelleke gratis, maar je kon ze ook apart bestellen aan 0,50 euro.

Meteen kreeg ik bericht van Sofie Kroese…ze kocht meteen een hoop handgellekes. Ik ging ze brengen en ze was op slag verliefd op die leuke hebbedingen en ze besloot ons te promoten.

Heel haar familie, vriendenkring en collega’s moesten eraan geloven, ze kregen allemaal bericht over de Bring a Smile handgellekes. En die kochten er toch allemaal zeker!

Vandaag mocht ik 125 stuks bij Sofie gaan leveren! Ik was nog niet goed en wel terug in de auto en kreeg bericht…ze had de uitdeelzakjes voor iedereen al gemaakt…mét handgelleke, mét Trooper flyer om iedereen aan te sporen om te Trooperen (jaaaaa Sofie is ook 1 van onze TOP TROOPERS!), en mét Bring a Smile sticker op het zakje voor extra reclame.

Sofie, DIKKE DIKKE DIKKE MERCI VOOR JE STEUN EN HULP!!!!

 

 

Diezelfde moment 2 weken geleden kreeg ik ook een bericht van Els van Elsani “Make it personal”. Of ze de handgellekes ook via haar pagina te koop mocht aanbieden. Natuurlijk mocht dat…

En toen ontplofte haar facebookpagina….in no time, letterlijk enkele uren, werden er maar liefst meer dan 500 stuks verkocht!!! De dag nadien stond de teller op meer dan 750 stuks!!!

Els was op dreef en besloot ook de kerstkaarten, wenskaarten en balpennen van Bring a Smile op haar pagina aan te bieden…ook daar vlogen de bestellingen letterlijk voor binnen.

Els heeft ondertussen al meer dan 1000 Bring a Smile handgellekes verkocht…en het einde is nog niet in zicht!

Els is een TOPMADAM met een GOUDEN HART, die in het verleden reeds meermaals Bring a Smile heeft ondersteund! We dragen haar dan ook een warm hart toe en kunnen iedereen echt een bezoekje aan haar facebookpagina aanraden!

Zij maakt de meest prachtige én persoonlijke geschenken…voor een geboorte…huwelijk… communie.. kerstfeest… verjaardag… einde van het schooljaar… Als je een uniek, bijzonder én persoonlijk geschenk wil, dan moet je bij Elsani zijn!

https://www.facebook.com/Els.Elsani

https://www.facebook.com/groups/Elsani

DIKKE DIKKE DIKKE MERCI Els!