Echte helden bestaan!

Vandaag was het de beurt aan 8-jarige knapperd Vince om zijn wens in vervulling te zien gaan! Een echt “heldenfeest”.

Na een leuke kennismaking, het bekijken van alweer topfilmpjes van Maureen en Dempsey en het maken van “zweef cd’tjes” maakten we ons klaar voor het feest waarbij ook de grootouders kwamen aanschuiven, mét als extraatje zijn 2 beste vrienden Hendrik en Jessica die ook mee mochten komen vieren…
Maar die vriendjes wisten nog van niks en zaten nog braaf op school…met onze 2 helden naar school dus!

Vince en zusje Febe mochten meerijden in de “heldenwagen” met Sieg en Nico, en Sieg maakte er echt wel een “dolle rit” van.
Op school aangekomen probeerden we de jongens zo “low-profile” mogelijk naar de klas te loodsen…maar met die 2 lukt dat echt niet…Sieg en Nico ontdekten de vuilbakken en al gauw had iedereen door dat de 2 helden er waren…

Alle hoofdjes verschenen achter de ramen (ook die van de juffen ja wink-emoticon ), en toen we boven kwamen aan de klas van Vince kwam er uit de klas aan de overkant een stel luid gillende meiden naar buiten…helemaal in shock omdat ze Nico en Sieg in het echt zagen!
De medeleerlingen van Vince trokken grote toen hun vriendje met die 2 kanjers binnenkwam!

De wiskunde les werd meteen “on-hold” gezet, maar zelfs de juffen vonden dat niet erg ;-)!

De hele klas mocht met Vince en de Helden mee naar de speelplaats voor enkele leuke groepsfoto’s en een staaltje van Nico’s knapste salto’s!
Hij maakte zowaar sprongen OVER enkele kinderen!!!
Grote ogen trokken we met zen allen!
De handstand van Sieg kon dat toch niet overtreffen wink-emoticon

Thuis gingen we met zen allen aan tafel voor een heerlijke lunch (en hierbij wil ik graag Bakkerij Van Keer in Stabroek en AD Delhaize in Putte voor bedanken).

Met als hoogtepunt DE HELDENTAART! Eigenhandig gemaakt door onze fantastische Bring a Smile vrijwilligster Liselotte Dua.
Vince en Febe hadden voor de helden en voor mezelf nog een leuk geschenkje, een prachtige tekening en héérlijke chocolaatjes (oei BAS girls, moest ik die delen met jullie? wink-emoticon ).
Ook Bring a Smile had nog enkele leuke gifts voor alle 4 de kindjes.
Na nog enkele fotosessies, signeersessies en wat moppen tappan met de bende (de éne al wat deftiger dan de andere wink-emoticon ), werd deze heerlijke dag afgesloten met de nodige knuffels en kussen, en ja, ook de bomma heeft zich goed laten gaan op die moment wink-emoticon
De Helden namen afscheid, en niet veel later viel Vince i

n slaap, heerlijk dromend over zijn dagje…