Bring a Smile, Vivaldis en Nicolas samen voor Jarno

Als we een aanvraag krijgen voor een snoezelruimte, hebben we de gewoonte om altijd even te gaan kijken wat we kunnen doen. Als we dan de ruimte zien, kunnen we gerichter materiaal aankopen om de topper tot rust te brengen.

Zo was het ook voor Jarno, een 11-jarig jongetje met ernstige vorm van epilepsie en autisme.
Omdat het soms moeilijk is om uit te leggen, hadden we deze keer het idee om een sponsor mee te nemen. Nicolas is een fijne goedlachse ondernemer met het hart op de juiste plaats.
Die mooie maandag zijn we dus gaan kijken wat we voor Jarno konden doen. Even kijken en weer weg dachten we. Terug naar onze mooie perfect georganiseerde leventje.
Alleen was het anders deze keer, voor alle partijen…
De bouwwerf die we aantroffen deed onze mond openvallen. Hierin konden wij niets voorzien voor een snoezelruimte want het was gewoon niet veilig.
Goedhartig en vol goede moed besloten we ook de ruimte aan te pakken. Muren, elektriciteit, leidingen…alles moest gedaan worden.
Alleen konden we dit zeker niet maar omdat “Hierboven” soms mooie plannen heeft, stuurde hij ons het team van Vivaldis. Mannen en vrouwen die weten waar hun handen staan en die zonder morren kleine tegenslagen oppakken en oplossen.
De synergie die er ontstond tussen het Vivaldis-team en Bring a Smile was prachtig om te zien en leverde ook PRACHTIG resultaat op!
De muren werden bezet, elektriciteitsleidingen weggewerkt, deuren dichtgemaakt, plinten voorzien, muren geschilderd, alles alles alles wat er bij een grote verbouwing moet gedaan worden, werd gedaan.
Het resultaat was dan ook PRACHTIG!
Een mooie afgewerkte ruimte waar Jarno rustig kan spelen zonder zorgen over veiligheid en als het hem even teveel wordt, een rustige plaats waar prikkels worden afgeschermd en waar hij tot rust kan komen.
Met het nieuwe speelgoed zal hij proper kunnen spelen en met alles in het thema van Bumba zal hij kunnen genieten van zijn idool.
We geven eerlijk toe dat het ons bloed, zweet, kapotte nagels en heel veel stof in het haar heeft gekost.
Maar als we dan de smile van JARNO zien dan is het ons absoluut waard.
Dit project had ons nooit maar nooit ofter nooit gelukt zonder de hulp van Nicolas en van Vivaldis. Zonder hun inzet en onverwoestbare smile zouden we voor dit project nergens hebben gestaan.
Het sterkt ons dan ook heel erg dat er mensen zo gek zijn als ons om zich geheel vrijwillig in te zetten voor iemand die je totaal niet kent aan de andere kant van het land, toch een klein beetje een mooiere toekomst de geven.
Dikke verbouwzoen,
De Basjes