Vergeet Bring a Smile niet bij je (pre-)Black Friday aankopen

Onze eerste Goodgift ontvangen!
november 18, 2020
Toon alles

Op 27 november is het Black Friday, een Amerikaans kortingsfestijn dat (coronaproof 😉) overgevlogen is naar België.

Maar je hoeft niet tot dan te wachten om kortingen te scoren. De hele maand november regent het kortingen die Bring a Smile heel wat monnies kunnen opleveren.

Trooper maakte op www.trooper.be/nl/blackfriday een overzicht van de beste pre-Black Friday-deals die je nu al kan scoren én die regelmatig aangepast worden.

Deel de pagina gerust met iedereen die je kent. Want wij cashen geld, als jij via Trooper bestelt!

 

Hoe dan? Via Trooper krijgen wij gratis extra centen in kas door iedereen die online shopt bij Trooperwebshops, en dat zonder dat jouw aankoop je ook maar één eurocent extra kost. ‘t Zijn de webshops die ons een mooie commissie op jouw aankoopbedrag schenken en die gratis centen zijn erg welkom. Zeker in deze moeilijke coronatijd.

 

Weet dat je ons niet alleen gratis kan steunen tijdens (pre)Black Friday. Via www.trooper.be kan dat het hele jaar door!

Zoek naar onze vereniging, klik door naar één van de meer dan 1.000 Trooperpartnershops (waaronder Bol.com, Coolblue, JBC, Torfs,…) en shop erop los. Al die webshops schenken ons gemiddeld 5% van jouw aankoopbedrag en zelf betaal je dus geen rosse eurocent extra.

Dikke merci alvast!