Over ons

Hier een foto van ons elk individueel met een korte beschrijving en taken van ons.

Sophie

Van Den Bergh


Sophie heeft het boek “Alleen haar zusje kan haar redden” geschreven over haar dochter Juliette die op 2,5 maand ziek werd. Zij is nu halftijds leerkracht Frans en halftijds levensgenieter. Sophie richtte samen met Kim de vzw op uit dankbaarheid voor de genezing van Juliette. Met haar opgedane ervaring in het ziekenhuis hoopt ze andere te kunnen helpen omdat zij ook ooit zo geholpen is moeten worden. Liefde is het enige wat meer wordt, eens je het deelt. Sophie neemt samen met Kim de belangrijke beslissingen over de koers van BAS maar is ook actief in het werkterrein. Je ziet ze van links naar rechts rijden om zoveel mogelijk smiles te toveren. Eens ze achter haar computer zit, neemt ze de administratie voor zich en houdt het budget nauwlettend in het oog.

Kim

Van Oncen


Kim is zaakvoerder van een AD Delhaize en is actrice . Ze werd in juli 2015 de trotse mama van een zoontje Jack en in 2019 van een dochter Stella en is verzot op kinderen. Kim richtte de vzw samen met Sophie op in 2011 omdat ze vindt dat ze tot nu toe zelf veel geluk heeft gehad in het leven. Kim wilde vooral haar steentje bijdragen aan de maatschappij en iets terug doen voor anderen die het minder hebben dan zij zelf. Je zal haar vaak achter de schermen en achter haar computer terugvinden wanneer ze bezig is voor BAS. Ze zorgt namelijk vooral voor de PR, communicatie, marketing en de online media. Het onderhoud van de website, Facebook pagina en het Youtube kanaal zijn dan ook voor haar rekening. Samen met Sophie neemt ze verder belangrijke beslissingen over de koers die Bring a Smile vaart.

Liselotte

Dua


Liselotte werkt als opvoedster in de bijzondere jeugdzorg. Hierdoor merkt ze vanop de eerste rij waar de noden zitten in deze sector en de impact die Bring a Smile kan hebben op deze jongeren. Ze is sinds 2008 mama van een stoere kerel, Jules. Liselotte vervoegt ons team sinds twee jaar, maar blijft het liefst mee achter de schermen. Binnen onze vzw is zij diegene die de mooiste taarten op tafel tovert bij elke gelegenheid, bezoek of feest. Verder neemt ze de organisatie van events en dagen op zich en organiseren dan kan ze als geen ander.

Lesley

Denys


Lesley is huisvrouw en trotse mama van een zoon Robbe. Ze kwam er 3 jaar geleden bij als vrijwilligster en groeide ondertussen uit tot één van de drijvende krachten achter de vzw. Zij is de dame die alle individuele kinderen die het dubbel en dik verdienen een onvergetelijke dag kan bezorgen. Ze denkt bovendien aan elk detail en is dus een wandelende do to lijst. Ze is ook onze logistieke kracht door van hot naar her te rijden en door overal de beste deals te vinden. Onder het motto " Ze verkoopt nog zand aan Egyptenaren" kan Lesley de beste onderhandelingen voeren over zachte prijsjes of sponsoring voor onze kids. Ze is ook het contact tussen de CKG's en Bring a Smile. Kortom een gouden hart die Lesley.

Steun Bring A Smile

Omdat zieke kinderen ook een lach verdienen.

Stel je voor, een kind dat niets liever wil dan gezond zijn en door uw steun toveren wij een lach op het gezicht. Wat kan er nog mooier zijn!