Over ons

Hier een foto van ons elk individueel met een korte beschrijving en taken van ons.

Sophie

Van Den Bergh


Sophie heeft het boek “Alleen haar zusje kan haar redden” geschreven over haar dochter Juliette die op 2,5 maand ziek werd. Sophie richtte samen met Kim de vzw op uit dankbaarheid voor de genezing van Juliette. Met haar opgedane ervaring in het ziekenhuis hoopt ze andere te kunnen helpen omdat zij ook ooit zo geholpen is moeten worden. Liefde is het enige wat meer wordt, eens je het deelt. Sophie neemt samen met Kim de belangrijke beslissingen over de koers van BAS maar is ook actief in het werkterrein. Je ziet ze van links naar rechts rijden om zoveel mogelijk smiles te toveren. Eens ze achter haar computer zit, houdt ze het budget nauwlettend in het oog.

Kim

Van Oncen


Kim is zaakvoerder van een AD Delhaize en is actrice . Ze werd in juli 2015 de trotse mama van een zoontje Jack, in december 2017 van een doodgeboren dochtertje Pippa en in augustus 2019 van een tweede dochter Stella en is verzot op kinderen. Kim richtte de vzw samen met Sophie op in 2011 omdat ze vindt dat ze vooral haar steentje bijdragen aan de maatschappij en iets terug wil doen voor anderen die het minder hebben dan zij zelf. Je zal haar vaak achter de schermen en achter haar computer terugvinden wanneer ze bezig is voor BAS. Ze zorgt namelijk vooral voor de PR, communicatie, marketing en de online media. Het onderhoud van de website, Facebook pagina en het Youtube kanaal zijn dan ook voor haar rekening. Samen met Sophie neemt ze verder belangrijke beslissingen over de koers die Bring a Smile vaart.

Lesley

Denys


Lesley is trotse mama van een zoon Robbe die je misschien al wel bezig hebt gezien in verschillende musicals zoals Scrooge, Annie,….. 7 jaar geleden kwam Lesley als vrijwilligster helpen maar zij is ondertussen uitgegroeid tot onze vast waarde. Zij is de dame die alle individuele kinderen, die het dubbel en dik verdienen, een onvergetelijke dag kan bezorgen. Ze denkt bovendien aan elk detail en is dus een wandelende to-do lijst. Ze is ook onze logistieke kracht door van hot naar her te rijden en door overal de beste deals te vinden. Onder het motto " Ze verkoopt nog zand aan Egyptenaren" kan Lesley de beste onderhandelingen voeren over zachte prijsjes of sponsoring voor onze kids. Ze is het contact tussen de CKG's en Bring a Smile. Kortom een gouden hart die Lesley en onmisbaar voor de VZW.

Els

Van Wesenbeeck


Els is mama van 2 schitterende dochters Elissa en Elodie. Ze woont samen met haar man en dochters in Kapellen waar ze ook haar eigen zaak heeft. Elsani Make it personal werd gestart in 2015 vanuit haar passie om dingen te personaliseren, en zo leuke spullen te creëren die je niet overal vindt. Ze is ook van mening dat als je anderen kan helpen, je dat ook moet doen. Bring a Smile en Elsani werkten in het verleden al meermaals samen en het klikte zo goed dat Els besloot om volop mee voor Bring a Smile te gaan. Vol enthousiasme en met een enorme drive zet ze zich in om mee leuke acties te bedenken en uit te werken voor onze fondsenwerving. Met deze creatieve spring in 't veld hebben we er een geweldige collega bij.

Steun Bring A Smile

Omdat zieke kinderen ook een lach verdienen.

Stel je voor, een kind dat niets liever wil dan gezond zijn en door uw steun toveren wij een lach op het gezicht. Wat kan er nog mooier zijn!