Hoe kunnen jullie helpen?

Villa Durboyse
oktober 5, 2020
Hoe kunnen jullie helpen? Kerstkaarten en wenskaarten van Bring a Smile.
oktober 12, 2020
Toon alles

Hebben jullie na het lezen van onze vorige blog over die prachtige gift van Villa Durboyse ook zoiets van: “Wauw, wij willen Bring a Smile ook graag steunen en een gift geven, maar hoe doen we dat?”

Wel, dit jaar heeft De Warmste Week helaas beslist om alles te zetten op helpende handen, maar laat dat jullie niet tegenhouden om toch een actie op poten te zetten voor ons!

Ja helpende zijn uiteraard fantastisch, alleen delen wij nog steeds in de ongenadige klappen van Corona. We mogen nog steeds geen Bring a Smile dagen doen in ziekenhuizen, kunnen geen zieke kinderen bezoeken maar gelukkig wel wensen vervullen op afstand. En ook bij de kindertehuizen vervullen we nu enkel wensen op afstand. Helpende handen kunnen we nu dus jammer genoeg niet inzetten.

Corona heeft er ook voor gezorgd dat alle acties van maart tot nu ten voordele van Bring a Smile (terecht) werden afgezegd of uitgesteld. Een ramp voor onze inkomsten dus, zeker ook met de nieuwe koers die de Warmste Week nu vaart…

Maar zoals we al zeiden, laat dit jullie NIET tegenhouden! Voelen jullie het kriebelen om toch iets leuks voor ons te doen, wafels verkopen, koekjes bakken, soep verkopen, laat jullie fantastie de vrije loop! Breng ons op de hoogte van jullie leuke actie en wij zorgen ervoor dat ze ook bij ons op de site en de facebook komt.

Zien jullie het niet zitten om een actie te doen maar willen jullie toch graag steunen? Dat kan! Jullie kunnen nog steeds mondmaskers kopen bij ons, alsook Kerst- en wenskaarten…hierover mee in onze volgende blog!

Geen zin om uit jullie huis te komen, maar wel om ons te steunen? Ook DAT kan! Door gewoon online te shoppen via Trooper! www.trooper.be/bringasmile brengt jullie meteen op de juiste plaats. De Sint en de feestdagen komen eraan…tijd om te shoppen dus! Wisten jullie trouwens dat Bol.com, Coolblue, Collect&Go, Zalando, Fun, Lidl, Centerparcs, enz…allemaal op Trooper staan? Neem zeker een kijkje om te zien welke online shops er nog allemaal bij staan!

En de laatste manier om ons te steunen? Kei eenvoudig echt waar! Gewoon, dit berichtje delen en wij bedanken jullie met onze grootste glimach!